Smilebright
Start Kit

EUR 13,- sisältää toimituksen
Sen jälkeen 39,99 EUR/kuukausi
Hinta aiemmin 49,00 EUR
Saat valkoisemmat hampaat 10 minuutissa
Jopa 8 sävyastetta valkoisemmat hampaat
Valmistettu täysin luonnollisista ainesosista
Hyväksytty ja sertifioitu hampaidenvalkaisutuote
Valkoisemmat hampaat tai rahat takaisin
Maksuton toimitus 24 tunnin kuluessa
OSTA NYT

Ennen Smilebrightin käyttöä ja käytön jälkeen

Asiakkaiden arvostelut

10-01-2020
Nopea toimitus
Nopea toimitus. Tuote näyttää toimivan.
Leiff Kangasniemi
6 suositukset
14-12-2019
Eron huomaa heti ensimmäisen…
Eron huomaa heti ensimmäisen käyttökerran jälkeen
Johanna Kareinen
6 suositukset
08-12-2019
Hyvä
Vastaa kuvailua, hitaampi toimitus mitä kuvattiin, mutta hyvä
Petra Mäkipaakkanen
6 suositukset
17-11-2019
Smilebright Kit
Loistava tuote ja edullinen tuote joka myös toimii, ja nopea toimitus suoraan kotiovelle.
Juuso Sukanen
6 suositukset

Hyötyjä

Saat joka kuukausi kaksi uutta pakettia Smilebright-geeliä, hinta vain 13 EUR. Toimitus kuuluu hintaan. Et sitoudu mihinkään. Voit peruuttaa tilauksen 14 päivän kuluessa, jos et halua enää vastaanottaa tuotteita.

OSTA NYT

Näin pääset alkuun

1. Tilaa Smilebright

Aloita matka kohti täydellisen valkoista hymyä tilaamalla Smilebright Start Kit. Vain 13 EUR, toimitus kuuluu hintaan.

2. Ota Smilebright vastaan

Tilaus toimitetaan 24 tunnin kuluessa. Paketti postitetaan suoraan asiakkaalle. Saat lähetyksestä ilmoituksen, jossa on seurantanumero.

3. Aloita Smilebrightin käyttö

Ensimmäiset tulokset näkyvät jo muutaman päivän kuluttua. Täydellinen tulos saavutetaan kuuden päivän käytön jälkeen. Hampaidenvalkaisutuotetta käytetään kerran päivässä. Osta nyt, vain 13 EUR. Toimitus kuuluu hintaan.

OSTA NYT

Saat joka kuukausi kaksi uutta pakettia Smilebright-geeliä, hinta vain 13 EUR. Toimitus kuuluu hintaan. Et sitoudu mihinkään. Voit peruuttaa tilauksen 14 päivän kuluessa, jos et halua enää vastaanottaa tuotteita.

100 % tyytyväisyystakuu tai rahat takaisin

Smilebright on uraauurtava hampaidenvalkaisutuote upean valkoista ja luonnollista hymyä varten. Smilebright valkaisee hampaiden pinnan, muttei tunkeudu hammaskiilteen läpi, joten sen käyttö on täysin turvallista.


Hampaidenvalkaisutuotteemme sisältävät vain luonnollisia ainesosia, joiden ansiosta hampaista tulee jopa 8 sävyastetta valkoisemmat muutamassa päivässä.


Voit nyt tilata Smilebright Start Kit -aloituspaketin hintaan vain 13 EUR, toimitus kuuluu hintaan. Klikkaa tästä. Hyödynnä tutustumistarjousta tänään ja koe, kuinka Smilebright vaikuttaa hymyysi.


Smilebrightia on erittäin helppo käyttää ja yksi käsittely kestää vain 10 minuuttia. Parhaan tuloksen saavuttamiseksi suosittelemme käyttämään tuotetta kuusi päivää peräkkäin. Käytä 1/4 geelituubin sisällöstä suun yläpuolelle ja 1/4 alapuolelle. Yhdellä käsittelykerralla käytetään siis puolet tuubin sisällöstä.


Emme suosittele Smilebrightin käyttämistä, jos olet raskaana. Suosittelemme käyttämään tuotetta korkeintaan kerran päivässä luonnollisimman ja parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi. Jos käytät tuotteita suositusten mukaisesti päivittäin, hampaista tulee kauniit ja luonnollisen valkoiset. Joten mitä odotat? Klikkaa tästä ja tilaa Smilebright Start Kit -aloituspaketti VAIN 13 EUR. Toimitus kuuluu hintaan. Aloita tästä.


Smilebright-hampaidenvalkaisulla saat:

- Upean valkoisen ja luonnollisen hymyn

- Täysin luonnollisen hampaidenvalkaisutuotteen

- Valkoisemmat hampaat muutamassa päivässä


Ainesosat: Propyleeniglykoli, glyseroli, deionisoitu vesi, natriumbikarbonaatti, ksantaanikumi, karbomeeri, mentoli, sitruunahappo, natriumkloriitti, aloe-lehtimehu, pomegrante-siemenuute, kamomilla-kukkaisuute.


* Jatkamalla hyväksyt ehtomme.

Saat Smilebright Start Kit -aloituspaketin 1–3 päivän kuluessa hintaan 13 EUR, toimitus kuuluu hintaan. Kun nyt olemme lahjatuulella, tarjoamme myös 14 päivän ilmaisen Smilebright-jäsenyyden. Smilebrightin jäsenenä voit milloin tahansa tilata uuden tuotteen kun entinen loppuu kirjoittamalla meille. Voit myös tilata uuden tuotteen tilisi kautta verkkosivuiltamme (rakenteilla). Kun olet jäsenemme, tuote ei milloinkaan pääse loppumaan etkä siten menetä hoidolla saavutettuja tuloksia. Suosittelemme käyttämään tuotetta kerran päivässä, 10 minuuttia kerrallaan 6 päivää peräkkäin.

14 päivän aloitusjakson jälkeen sinulta veloitetaan 39,99 EUR (alv ml.) seuraavien 30 päivän jäsenyydestä. Saat joka kuukausi kaksi uutta Smilebright Refill - geelipakettia (kuukauden käyttötarpeeseen). Lue lisää käyttöehdoistamme.

OSTA NYT