Käytä alennuskoodia «FALL2020» ja saat 20 % lisäalennusta ostoskorissa 💖

Tietoa meistä

Smilebrightilla myymme paljon suunhoitoon liittyviä tuotteita Smilebright-nimen alla. Meidät tunnetaan parhaiten hampaidenvalkaisutuotteistamme, joita myymme ympäri Eurooppaa. Olemme uusi brändi ja myymme tuotteitamme yli 10 massa, mutta olemme saavuttaneet lyhyessä ajassa paljon menestystä ainutlaatuisilla ja orgaanisilla hampaidenvalkaisutuotteillamme. Voit ostaa tuotteitamme kotisivultamme ja löydät meidät mm. Tanskasta, Saksasta, Ruotsista ja Englannista.

Smilebrightilla on yli 100 000 tyytyväistä asiakasta. Yksi syy siihen, että meillä on tyytyväisiä asiakkaita, on muun muassa se, että meillä on 100 prosentin tyytyväisyystakuu ostaessasi tuotteen meiltä. Tämä tarkoittaa, että jos olet saanut meiltä tuotteen, jonka laatuun et ole tyytyväinen, niin hyvitämme tuotteen ilman lisäselvityksiä. Lisäksi meillä on myös maksuton toimitus kaikkiin tilauksiin riippumatta siitä, mistä päin maailmaa teet tilauksen.

Smilebrightin idea syntyi itse asiassa siitä, kun etsimme itse hyvää orgaanista hampaidenvalkaisutuotetta, joka ei olisi kovin kallis. Mielestämme oli mahdotonta löytää tällainen tuote – ja siitä sai alkunsa idea orgaanisesta hampaidenvalkaisutuotteesta, joka on valmistettu parhaista luonnollisista ainesosista. Perinteinen hampaidenvalkaisu on erittäin kallista ja sen tekee yleensä hammaslääkäri, joka käyttää keinotekoisia ainesosia, kuten vetyperoksidia. Se on tehokas keino, mutta tällä ainesosalla on haittavaikutuksia, jotka voivat muun muassa vahingoittaa kiillettä. Uskomme, että hyvä suuhygienia on tärkeää hyvän terveyden kannalta ja siksi kiinnitämme paljon huomiota siihen, että tuotteidemme sisältö on luonnollinen ja antaa samalla parhaan vaikutuksen.

Tavoitteemme Smilebrightilla on levittää positiivisuutta ja iloa ihmisten keskuudessa hymyn kautta. Uskomme, että hymy on upein ominaisuus, joka meillä ihmisillä on. Hymyileminen ei maksa mitään, ja siksi kannustamme kaikkia hymyilemään enemmän – sillä ainoastaan se tekee elämästä upeampaa. Takaamme, että käyttämällä Smilebright-hampaidenvalkaisutuotteita saat upeimman ja valkoisimman hymyn, jota sinulla on koskaan ollut.

The Smile Company ApS
Christiansmindevej 12D
DK-8660 Skanderborg
Momsregistreringsnummer: 39745240
+45 71 99 51 08
[email protected]